Despre Noi


Holachica este un brand-butic care produce in Romania colectii-capsula de haine pentru femeia contemporana: activa, cu gust educat, sofisticata, fara a pierde din avantajele confortului.

Holachica reviziteaza piesele esentiale feminine, propunand colectii versatile, executate impecabil.

Misiunea brandului Holachica este de a invita la creativitate, intr-o calatorie eclectica, navigand prin regulile stricte ale tendintelor de sezon.

Viziunea brandului Holachica este de a oferi femeii instrumentele pentru a-si exprima liber personalitatea stilistica si a-si articula stilul personal. Colaboram cu echipe de artizani ai acului si lansam saptamanal colectii-capsula de piese lucrate atent, din cele mai de calitate materiale existente acum pe pietele internationale.

Producem sustenabil, ne asiguram ca partenerii nostri lucreaza in conditii optime si sunt remunerati corespunzator. Discutam zi de zi cu zeci dintre clientele noastre despre cum se simt in hainele Holachica si despre ce si-ar dori sa gaseasca in magazinul nostru in viitor. Suntem pasionati de a crea perfectiune si nu facem niciun compromis atunci cand producem colectiile noastre. Credem in economia romaneasca si in designul romanesc, asa ca am ales sa lansam acest brand aici, in tara, cu preturi calibrate la nivelul pietei.

Preferam sa ne optimizam productia si sa scadem preturile devenind mai eficienti, decat sa producem si sa ne adresam exclusiv femeilor care cumpara haine semnate de marile case de moda. La finalul zilei tot ce conteaza pentru noi este ca tu, clienta noastra, sa fi incheiat o intalnire de succes sau sa fi avut o zi perfecta imbracata intr-una dintre piesele pe care le producem.

Vezi colectiA HOLACHICA